BEAUTY: wishlist 2016

By pavlinajavurkova - 8:06 odp.

Poslední dobou si dávám záležet na péči o pleť, obzvlášť teď v zimě, kdy je pokožka náchylnější. Pleť mám v chladném počasí dost suchou a dělají se mi šupinky v oblasti úst a nosu. O mé péči o pleť ale bych vám ráda napsala ve speciálním článku, který mám už vymyšlený. Ale teď k samotnému článku :)

Tento článek je ale o tom, co bych si ráda v roce 2016 pořídila. A co to tedy je?

Tekuté rtěnky - tekutým rtěnkám jsem totálně propadla a myslím, že nejsem sama. Už vlastním jednu od Sephory - lip stain v odstínu 01 Always red a je totálně perfektní. Měla jsem ji například tady. A touto to určitě nekončí. Zálusk mám na známou Melted od Too faced v odstínu Ruby nebo Berry, a taky Velvet od Bourjois v 01 nebo 08.

Vlasy - ty mám nedávno stříhané v salonu James Blond (více o něm tady), ale už bohužel začínám mít roztřepené konečky, takže to zas nejspíš bude chtít nějaký nový střih a hlavně už barvu. Budu chtít tak trochu zesvětlovat, takže to bude chtít nějakého silnějšího pomocníka. Chválu jsem slyšela na tuto banánovou masku, která krásně vyživí a krásně provoní. Na šampon Big od LUSH mám zálusk už asi půl roku, takže snad tento rok si ho pořídím, protože ten objem je neskutečný!

Oči - nedávno jsem si za peníze k Vánocům koupila nahatou paletku od Urban Decay, takže bych ještě potřebovala nějakou bázi pod oční stíny. Moje sestra je stylistka a na tyto od Artdeco nedá dopustit. Navíc je za skvělou cenu!

Kontury - jeden bronzer od Sephory mám, ale tento je ještě s rozjasňovačem pro začátečníky v konturování a v tom já rozhodně dobrá nejsem :)) Navíc Mia z Kissbooku říkala, že tuto paletku viděla ve výprodejích, takže, chápejte..A s tím souvisí i štětec na konturování. Tento je od MUR.

Péče - jak už jsem psala, mám dost vysušenou pleť, takže potřebuje pořádnou výživu. Ráda bych vyzkoušela nějaký od L´occitane Karité na noc a Total Moisture od Benefitu na den. Dále bych ráda vyzkoušela DD krém, který by vystřídal mé makeupy ve dnech, kdy na ně nemám náladu a kdy se by opět objevila suchá místa, které makeup jen zvýrazňuje. Tento DD jsem viděla u mé oblíbené Alex z taleofmissa.

Další - jinak dále bych si ráda koupila nějaké parfémy. Parfémy Byredo jsou klasikou, která by se mi krásně hodila na poličku mezi ostatní a také parfém od Justina Biebra, kterého jako zpěváka nemusím, ale tento je tak úžasný. Už několikrát jsem už v Sephoře k němu čichala a je neskutečný. Další věc je skořicová zubní pasta od Marvisu (ach, skořici miluju!), gel na obočí od Essence Make me brow a exfoliační mýdlo Coalface od Lush.

Na jaké produkty máte zálusk Vy? :))


Find me on:

  • Share:

You Might Also Like

8 reakcí na příspěvek

  1. Velmi pěkné produkty, určitě bych je brala také ale na mém wishlistě jsou jiné produkty a to zejména značka Sleek od které bych chtěla něco vyzkoušet, dále mám na listě i pár kousků z oblečení a kabelku, stále jich nemám dost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Minulý rok jsem si v Londýně kupovala tvářenku Sleek a je příšerná :( strašne tvrdá a nedá se s ní vůbec pracovat. Myslím, že to byl zrovna špatný kus, protože všude slyším, jak jsou skvěle pigmentované :)

      Vymazat
  2. Brala bych vsechno! :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. O BIG šamponu z Lushe taky uvažuju. :) A bázi pod stíny Artdeco můžu jenom doporučit, mám už třetí balení. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Téměř vše mám na svém wishlistu také :)

    http://eternitymoments0.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...