BEAUTY: top 10

By pavlinajavurkova - 8:31 odp.


Nevím zda naposledy (nebo vůbec) tu byl článek s mou oblíbenou dekorativní kosmetikou. Mě takové kosmetické články moc baví, takže jsem si říkala, že by to mohlo bavit i vás :)

1. Rtěnky Bourjois Velvet jsou moje nejoblíbenější. Krásně a dlouho drží, nelepí a i po jídle vypadají skvěle. Navíc ty odstíny jsou prostě nádherné. Já mám odstíny 05 Olé Flamingo a 13 Fu(n)chsia.

2. Někdy mám dny, kdy moje pleť nevypadá dobře, má jemné pupínky. Na tyto dny mám právě bázi Baby skin od Maybelline. Krásně vyhladí a "stáhne" póry, takže po ní vypadá makeup skvěle. Jen pozor na to, že obsahuje hoodně silikonu, takže určitě není dobré ji používat každý den.

3. V létě mám ráda většinou jen krémové produkty, takže tvářenky a rozjasňovače používám tekuté. Nejradši mám Girl meets pearl od Benefitu, kterou mám ve zmenšeném balení (kupovala jsem si tuto sadu) a myslím, že mi nikdy nedojde :D Mám ji už asi půl roku a vůbec neubývá. Stačí jen trochu na prst a vklepat.

4. Vždycky jsem makeup nanášela prsty. Finish pak vypadal lépe než nanášení štětcem, ale vadilo mi, že jsem měla ruce umazané od makeupu, takže jsem se ještě ráno letěla omýt ruce. Pak jsem se ale odhodlala k tomu, si objednat houbičku Real Techniques (tady), která se musí namočit vodou a tím udělá i skvělý finish. Super věc za málo peněz.

5. Na co nikdy nezapomenu při líčení je konturování. Já už konturuji asi od osmnácti a miluju ho. Nejraději mám tento bronzer od Sephory v nejsvětlejším odstínu. Mám ho už asi rok a vidíte, kolik ho ubylo. Je jemně namletý a krásně drží.

6. Obočí, trend tohoto roku. Já si ho vykresluji touto barvou (a štětcem) od MU Revolution, kterou necháte zaschnout, a pak vyčešete přebytečnou barvu čistou spirálou. Vydrží celý den a je levný.

7. Moje oblíbená řasenka? Lash Sensational od Maybelline. Mám jí v tmavé verzi a vydrží celý den. Jediné mínus je, že se nedá dobře odlíčit. Musím na ni používat místo micelárky dvoufázák. Čas navíc.

8. Makeupů používám asi sedm (vyhovují mi všechny), ale když jsem měla vybrat jen jeden, padlo to na nejnovější City Radiance od Bourjois v odstínu 02. Je teď na mě dost světlý, takže v tomto případě se mega těším na zimu, ale jinak textura a finish je super. Má vysoké SPFko, takže další plus hore :) (pokud si ho budete objednávat online, pozor na odstíny. Jsou totiž hodně světlé i pro bledulky)

9. Korektory mám oblíbené dva. Tento YSL Touch Éclat v odstínu 1 na zimu a 1,5 na léto a Anti Age od Maybelline. Pokud od korektoru chcete, aby dostatečně zakrýval, tenhle od YSL určitě ne-e. Je skvělý na rozjasnění očního okolí a na tmavší kruhy pod očima. Hrozně mě baví i nanášení. Jen ta cena..

10. Mezi líčení patří mimo houbičky i štětce. Já si oblíbila tento rosegold od MU Revolution přímo určený na konturování. Já ho používám ale i na nanášení rozjasňovače (sypkého) nebo v nouzi i na makeup a pudr. Jen se s ním musíte trochu skamarádit a naučit se s ním pracovat, hoodně oklepávat produkt a jemně nanášet.

Jinak tuto krásnou taštičku mám z Wayfarer.cz (odkaz tady).

Jaké nejoblíbenější produkty máte ráda Vy? Shodujeme se v nějakém? :)

  • Share:

You Might Also Like

6 reakcí na příspěvek

  1. Já mám ráda tu řasenku a primer:-)jinak hezká taštička.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek i fotky :) z těchto produktů jsem žádný nezkoušela, ale už dlouho mě láká ta řasenka a báze pod makeup :)

    OdpovědětVymazat
  3. Barvu na obočí bych moc ráda vyzkoušela, začínám se pomalu s malováním obočí učit-nejdřív jen gely, pak jsem začala kombinovat se stíny, teď vosky. Ale na tyto barvy ještě nemám odvahu:) Štětec od MUr je krásný:)

    OdpovědětVymazat
  4. Řasenku mám také a jsem s ní spokojená, Rtěnky Bourjois Velvet chci určitě vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  5. Ta taštička je krásná:) A právě teď mám stejnou řasenku a je super!:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  6. Mám docela ráda články, kde blogerky doporučují několik svých oblíbených produktů, i když samozřejmě jsou nějaké metody, třeba toto, jak mít produktů doma co nejméně :) To by ale potom nemohly být psány tyto články a spousta lidí by nemohla trávit čas jejich čtením, což by mohla být pro někoho velmi krutá rána :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...