INSPIRATION: new in

By pavlinajavurkova - 11:22 odp.


Když jsem zjistila, kdy naposledy jsem sem přidávala článek, trochu jsem se zastyděla. Ale věřte, že by články stejně stáli za prd :) Neměla jsem úplně dobré období, jelikož jsem řešila (a stále řeším) několik nepříjemných situací, takže jsem neměla náladu. Každopádně nálada na blogování, focení a komunikaci s Vámi je zpátky a já píšu konečně nový článek. Musím se vám přiznat, že mám několik konceptů na články (několik outfitů a také fotky z cestování :)) Takže se můžete těšit. 

O čem bude ale dnešní článek. Nechci, aby byl článek primárně o tom co jsem dostala pod stromeček, jelikož jsem trochu zaspala :D ale jelikož už nějaké ty produkty už nějakou dobu používám a nějaké jsem si koupila v povánočních slevách, brala bych to jako doporučení :)


Jak jste mohli vidět na úvodní fotce, dostala jsem převážně kosmetiku. Tu sice na mém blogu moc nenajdete, ale baví mě :) Abych se přiznala, několik produktů jsem si vybrala nebo koupila sama, takže jsem věděla, na co se těšit. Vybrala jsem si třeba makeup od M.A.C. Studio Fix Fluid (tady), ze kterého jsem naprosto nadšená. Je dostatečně krycí a je fajn na mastnější pleť. Mám ho v odstínu NC15. Nanáším ho stippling brushem od Zoevy. Co se líčení týče, koupila jsem si konečně paletku od Artdeca. Používám totiž od nich stín na obočí a bohužel jsem si k němu nepořídila paletku, takže na povánočních slevách jsem si přikoupila nejen paletku, ale také champagne oční stín :) Od ségry jsem dostala nádhernou tvářenku Artdeco od návrháře Talbota Runhofa. Je to limitka, takže nevím, zda ji ještě seženete. Krásně drží, není tolik pigmentovaná, takže nebudete hned vypadat jako Marfuša a je variabilní, takže si můžete vytvořit perfektní odstín pro Vás :)

Mezi mé oblíbené značky patří rozhodně Nuxe. A to ví i můj přítel, takže jsem od něj dostala můj vysněný multifunkční olej. Nádherně voní, nemastí, rychle se vstřebává a můžete ho použít i na vlasy. Božský bude hlavně na léto.

Celý život jsem bojovala s mastnými vlasy, ale když jsem byla u kadeřnice, doporučila mi šampon od Matrixu. Na tuto značku jsem slyšela chválu, ale nějak mě produkty od něj netáhli. Po použití tohoto šamponu si nemusím mýt hlavu tak často, ale jen třeba dvakrát týdně, což mi ušetří jak čas, tak i kvalitu vlasů. 

Jediný parfém, který mám už po třetí je La vie est belle od Lancome. Je to tak nádherná vůně. Sladká, ale příjemná. Ještě, že jsem si pro něj před Vánoci neběžela do parfumrie, protože jsem ho dostala od přítele :) Další vůni, kterou jsem dostala, jen od maminky, je Passion Dance od Avonu. Neskutečně mi připomíná moje dospívání, kdy jsme s holkama obíhaly disco cluby :D 


Na co jsem čekala už před Vánoci, byly slevy v Lush. Bohužel jsem přišla pozdě, takže byla většina produktů vyprodaných. Zbyl na mě balíček Noel, pleťová voda a třpytítko, které asi moc nevyužiju :) 
Poslední dobou se mi dost zhoršila pleť. Když jsem viděla u Lucky z LucyPug tento krém od La Roche Posay, který vychvalovala až do nebe, tak jsem pro něj letěla. A je skvělý, né, že ne. 


Jestli mě sledujete déle, asi víte, že si na šperky moc nepotrpím. Mám ráda malé a jednoduché šperky, které pro mě mají význam. V rámci spolupráce jsem dostala tento nádherný set od značky Juvelora. Vybrala jsem si motiv čtyřlístku, který mi doufám bude nosit štěstí. Set je stříbrný se zirkony. Mají úžasný výběr šperků, tak pokud budete někdy shánět pro kohokoliv dárek, určitě mrkněte na stránky Juvelory tady. Přijdou krásně zabalené v krabičce.


Od maminky jsem dostala krásný přívěsek od Pandory na můj náramek, který mi udělal neskutečnou radost, protože jsem fakt nečekala, že mamka bude stát ty dlouhatánské fronty. A stála. Jsi úžasná, mami!A na plesy jsem dostala zlatý náhrdelník, který se bude určitě hodit, protože na plese asi s minimalismem úspěch nesklidím :) 



Naprostá šílenost, kterou jsem fakt pod stromečkem nečekala byl telefon. Už asi pět let jsem měla 4Sku, která chudinka už nezvládala. Dostala jsem mnou vysněný stříbrný iphone 6S, který má lepší foťák a prostě všechno :) Nevím jak je to u vás, ale moje rodina se mi neriskne vybrat nějaké to oblečení, takže dárková karta byla jasná volba :)


A jelikož nikdy nestíhám snídat, dostala jsem tyto suché směsy na smoothie a shakerem. Nejsou moc dobré, ale zasytí :D


A abych měla co nosit na jaře, moje druhá sestřička mi pořídila tento dlouhý bomber. Určitě ho uvidíte v nějakém outfitu.

Co jste dostali Vy na Vánoce? A nakoupili jste v lednových slevách?

  • Share:

You Might Also Like

2 reakcí na příspěvek

  1. všetko sú to naozaj krásne veci! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat


  2. شركة شحن عفش من الرياض الى الامارات شركة شحن عفش من الرياض الى الامارات
    شركة شحن عفش من الرياض الى الاردن شركة شحن عفش من الرياض الى الاردن
    شركة نقل عفش من الرياض الى المدينة المنورة شركة نقل عفش من الرياض الى المدينة المنورة
    شركة نقل عفش من جدة الى المدينة المنورة شركة نقل عفش من جدة الى المدينة المنورة
    شركة نقل عفش من جدة الى مكة شركة نقل عفش من جدة الى مكة
    شركة نقل عفش من جدة الى الطائف شركة نقل عفش من جدة الى الطائف




    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...