OUTFIT: wool coat

By pavlinajavurkova - 9:00 dop.


Někdy mám dny, kdy absolutně nevím o čem psát. To je právě dneska. Takže nebudu se moc rozepisovat, a jen Vám objasním to, co mám na sobě, abyste se inspirovali. Proto jste právě tady, že :) Konečně po dlouhé době mám na sobě tento vlněný kabát. Kupovala jsem ho asi před dvěma roky ve výprodeji za zlomek ceny. Byla jsem tak ráda, že jsem sehnala kvalitní kabát za dobrou cenu a hrozně jsem se těšila na to, až si ho vezmu na sebe. A co nestalo, mám ho na sobě teprve po druhé. Je krásně teploučký a slušivý. Zkombinovala jsem ho s nejnovější kabelkou, velkým šátkem a také jsem konečně vyměnila Timberlandy za jiné boty, v tomto případě oblíbené kožené chelsea. Na rtech mám tuhle úžasnou rtěnku a minimalistický outfit je na světě :)









Outfit:
Mango coat and scarf
C&A bag
Mohito jeans
Asos chelsea boots
Brandy Melville turtleneck

  • Share:

You Might Also Like

18 reakcí na příspěvek

  1. Krásný outfit, miluju přesně tyhle barvy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda jednoduché ale pěkné outfity, jako je tento třeba, šedá,černá jsou sázkou na jistotu, když nevím, co dm tyto barvy třeba ještě bílou a je to :D Rtěnka je moc pěkná, Essence se nezdá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, sázka na jistotu :) ještě aby ta výdrž rtěnky byla delší :)) jinak barva super!

      Vymazat
  3. Krásný Outfit <3 Já se přiznám, ze když je zima vůbec nemám nápady na outfity a vůbec me to nebaví :D už se moc těším na jaro :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký outfit! Moje barvy...:)

    OdpovědětVymazat
  5. super styl! zbožňuju tyhle kombinace, ale k věci, chtěla bych si koupit zimní boty letos trochu dřív, přemýšlím o timberland, trochu změnit styl - nějaké z těchto https://www.eobuv.cz/timberland.html, co si o nich myslíš? má cenu kupovat, jsou dražší ale přijdou mi děsně fajn!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou určitě fajn! Mám je také v botníku a byla to nejlepší investice. Jsou nepromokavé a teploučké. Koupila jsem si do nich ještě vlněnou vložku a top! Takže jestli váháš, běž do nich! :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...