OUTFIT: oblíbené sako

By pavlinajavurkova - 12:33 dop.


Krásný den přeji ❤ Asi tomu nebudete věřit, ale tyhle fotky jsou už přes rok staré. Několikrát jsem prostě s kamarádkami vyfotila outfit, ale nenahrála jsem ho. Teď po roce právě tyhle fotky hodí :)

Měla jsem na sobě kousky, které jsou moje oblíbené. Je to taková moje klasika, ve které se cítím nejlépe. Sako, rovné boty a džíny. Sako, které mám na sobě, jsem ulovila ve výprodejích v obchodu House. Není sice z nejkvalitnějšího materiálu, ale právě na nějaký svetřík nebo tričko se hodí. Tento lehký svetr má krásné detaily na rukávu - podobný svetr přodává Zara za jednou takovou cenu a složení, světe div se, totožné. Džíny jsou moje nejoblíbenější z TopShopu z Berlína. Mají strašně příjemný materiál, a je to kolekce Jamie (odkaz pod článkem). Asi ale nejnovější kousek z tohoto outfitu jsou balerínky do špičky. Celkem dlouho jsem po nich pokukovala, a nakonec objednala. Říkala jsem si, že mě asi sedřou z kůže, takže jsem si nejdříve pořídila gelové polštářky na paty a jsou v pohodě :) 

Co na tento outfit říkáte? Kam byste si ho oblékli?
Pája





Outfit:
Asos flats (I have 37,5 - here)
House checked jacket
Primark pink sweater
Topshop jeans (here similar)
Mohito handbag 
Pandora necklace
Rosefield watches




  • Share:

You Might Also Like

1 reakcí na příspěvek

  1. Tento typ outfitů taky miluju, cítím se v tom naprosto pohodlně a přitom stylově a dokážu v tom vydržet bez problému celý den v práci. Nejvíce mi asi sedí saka ze Zary, ty mi padnou jako ulité a boty teď většinou nakupuju od značky Jana.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...