Faux fur coat

By pavlinajavurkova - 4:19 odp.


Ahojky :-)
Chci Vám představit kožíšek, který jsem si chtěla už dlouho pořídit. Oblíbila jsem si ho od té doby, když jsem ho viděla u Sabinky na blogu. Sabča má ale trochu jinou postavu, takže..:D Chodila jsem kolem nich, zkoušela snad všechny velikosti a barvy, ale nebyla jsem si jistá. Když jsem ale viděla kožíšek po slevě, šla jsem do toho. Nebyla jsem si ani jistá tím, jestli zahřeje. Dnes jsem ho měla poprvé na sobě a jsem nadšená. Krásně hřeje, i když jsem pod ním měla pouze tričko s dlouhým rukávem! Celý outfit jsem doplnila tmavou rtěnkou, kterou jsem na sobě neměla pekelně dlouho. Ani nevím proč..možná kvůli anonymům? Nevím.. A oblíbenou, vysněnou kabelkou.
Mějte se.
Pája








                     

Outfit:
Jeans - HM
Bag - svetshopaholiku.cz
Boots - Reno
Faux fur coat - Gate

  • Share:

You Might Also Like

40 reakcí na příspěvek

  1. Tý jo, jsi docela odvážná, vyloženě provokovat ty "hatery" co tě neustále obviňují z kopírování :D ale mně se na tobě ten kožich líbí možná i víc než na Sab :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to mě potěšilo :-) Děkuji moc!
    Nenechám si nic líbit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se též kožíšek líbí o dost více na tobě než na Sabině. Máš krásnou postavu))

      Vymazat
    2. Děkuju moc, vážím si toho :-)

      Vymazat
  3. Dokonce i kabátek okopírovanej :-D Máš něco vlastního? Nemáš viď.. Tvůj blog je akorát pro smích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě i mým followerům asi není..Ale ráda jsem tě tu viděla..pá!

      Vymazat
    2. Zas to nepřehánějte.. To, že má kožich Jágrová neznamená, že ho nemůže mít někdo jinej.

      Vymazat
    3. 23 followerum abychom byli presni:D sorry, jen mi to prislo, jak bys jich mela o dve nuly vic..

      Vymazat
    4. M.G. - ty seš dobrá pipka. sama umíš akorát pochlebovat těm nahoře a přitom máš prdel jako vrata a ještě se s ti cpeš na net.

      Vymazat
    5. Ty ne, myslim slečnu """Golightly""".. ;)

      Vymazat
    6. ok, už jsem chtěla hubnout :D

      Vymazat
  4. Já opravdu nechápu lidi,kteří se do tebe pořád navážejí..fandím ti, ať se ti s blogem daří a dál se ti vede v tom se povznést nad stupidními komentáři slečny výše a ostatních podobných..pokud slečna není s tebou a tvým blogem spokojená, ať sem neleze a pokud má neustálou potřebu tě tu i u jiných blogerek prudit a komentovat, ať si svoje chytrý komentáře napíše doma na papír a nepublikuje je..všechny ostatní,kteří chodí na blogy pro inspiraci jen otravuje podobný řeči číst pořád dokola..těžko se holka studentka bude oblíkat do takovejch kousků, který nikdo na nikom jinym neuvidí..to by se mohlo rovnou psát,že pavlína jagrova kopiruje sabču,sabča pavlínu, někdo ejvi, ty nejlíp všechny;)atd..holky proberte se, přečtěte si komnetáře u zahraničních blogerek(pokud jim teda rozumíte):D, tam nikdo o kopírování nic nepíše,nemají to čtenáři zapotřebí, tady jsme holt v ČR a tady má někdo pořád potřebu závidět a do někoho se neustále vysí..t ..

    OdpovědětVymazat
  5. Kožíšek ti sluší.Byla jsem překvapená že má pásek a není na knoflíky.

    OdpovědětVymazat
  6. tak tohle je asi nejhezčí outfit, jaký jsem na tobě viděla. A připomínáš mi Ivu Fruhlingovou (ber to jako kompliment:)).

    OdpovědětVymazat
  7. podle mně ti ta tmavá rtěnka právě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Neznám tvoji minulost, nevím, proč se lidi v tobě furt tak šťourají. Ne, že by byly tvoje komentáře na ostatních blozích nějak hodnotné (bez urážky), ale podle mě se najdou i horší. Hodnotím to, co vidím a myslím, že ten kabát jsi zkombinovala slušně. :) Už jsem se tě tu chtěla začít zastávat, ale když jsem viděla ten článek s věcmi, co nosíš v kabelce, tak mě moje předchozí myšlenka okamžitě opustila. Že uveřejníš článek se stejnou tématikou jako Pavlína těsně po ní, to se dá pochopit. Dá se to pochopit v případě, že ten článek je něčím odlišný. Když máš na fotce téměř totožné věci a dovršíš to naprosto stejným uspořádáním fotky (kus kožešiny, kus podlahy), to už ti není pomoci děvče. Já ten Pavlínin článek viděla jednou, aniž bych mu věnovala nějakou větší pozornost, ale hned jak jsem viděla ten tvůj, bez toho, že bych k tobě měla nějaké předsudky, řekla jsem si: Pavlína Jágrová a její článek o tašce. Je to tvoje věc. Ale podrážíš si nohy sama.. Teď už se těm lidem nedivím. Ta "inspirace" (dá li se tomu tak ještě říkat) je tam absolutně zřejmá. A to, že to byl záměr, aby to vypadalo jako její článek, je naprosto zřejmé. To prostě neokecáš vůbec ničím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. absolutní souhlas, konečně někdo rozumný s názorem Terko !

      Vymazat
  9. Prekvapila si ma:) pekné.Len keby si si odpustila to trápne p.s:

    OdpovědětVymazat
  10. Toto je veľmi vydarené. Pozrela som aj k Sabine (prvý krát, doteraz som o nej nevedela), ale u teba sa mi to páči viac. Je to ženskejšie, jemnejšie, krajšie. A topánky sú bez konkurencie!!! Aj tmavý rúž ti pristane. Ešte by som uvítala detail topánok. Je potrebné spomínať, že máš fantastické nohy? Vari ani nie:)))
    A nič si nerob z tých komentov. Len tak ďalej. Mne sa tvoj blog páči, aj "okopírované" články, fotky. Priznám, že s obľubou kopírujem Ejvi, len nemám blog, kde by som sa k tomu hrdo priznala:) A nech si ľudia rýpu ďalej, napriek tomu sa tvoj blog páči nielen mne.

    OdpovědětVymazat
  11. Prosimte kolik stoji ten kozisek z gateu ? :) diky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojí 999,- ale viděla jsem ho už ve slevách za tuším 489,-? :-)

      Vymazat
  12. Sluší ti to :) a ta kabelka je skvělá !

    http://fashionable-sabina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...