Blogger tips no.1

By pavlinajavurkova - 12:30 dop.

Ahoj holky (kluci?) :-)
Bohužel nemám tento týden vůbec chuť (ani čas) fotit outfity, rozhodla jsem se pro oblíbený článek - blogger tips :-) Já sama mám takové články moc ráda, protože často nacházím plno bloggerek, které mi nějakým způsobem unikly a přitom mají úžasný blog. Sice mám v horní nabídce složku "My favorite blogger", ale v tuto chvíli mám zas jinou náladu a plno blogů už nesleduji tak ráda jako dřív.



 KENZA
blog: www.kenzas.se

zdroj
zdroj
Tuto blogerku jsem našla asi před půl rokem - v článku jedné blogerky :-) Ona je naprosto dokonalá. Kenza má krásnou postavu,obličej, vlasy a nejlepší styl. Navíc má super tetování, a když se podívám na její blog, hledám tetovací salony, protože se to tetování chci taky :-))

 ZOELLA
videowww.youtube.com/zoella
blog: http://www.zoella.co.uk/
zdroj
zoella.tumblr.com
Vidíte jak je roztomilá? A to jste určitě neviděli její videa. Dělá totiž hlavně ty videa :-) Krásně se obléká a má nádherné vlasy a oči. Kéž bych měla vždy takovou náladu jako má ona..

  CHIARA FERRAGNI
blog: www.theblondesalad.com

all from http://www.theblondesalad.com
Věděla jsem o ní, že existuje, ale nebyla mi moc sympatická. Když se ale obarvila z blonďaté na hnědou, tak jsem změnila názor. Ještě více jsem si ji oblíbila po shlédnutí tohoto videa, tak se mrkněte, má své kouzlo :-)

  JOHANKA


Johanku určitě všichni znáte. Má nádherné fotky, krásný a zajímavý obličej a styl. Navíc je strašně příjemná :-) Můžete se i u ní na blogu počíst články, ve kterých píše její přítel své názory a to je fajn, ne? Dělala jsem s Johankou i rozhovor, který najdete zde.

  LEONA


Další česky a můj oblíbený blog. Její zajímavý styl přitahuje hned několik čtenářů. Navíc ta postava..ach! S Leonkou jsem dělala také rozhovor, který si můžete přečíst tady.

 EJVI
blog: www.ejvifreedom.com

all from http://www.ejvifreedom.com/
 MARKÉTA
blog: www.marketabartova.blogspot.cz

Nechápu, jak může mít tak málo čtenářů, když je tak skvělá. Má úžasný styl a její blog je opravdu zajímavý :-) Pokud Markétu neznáte, určitě se na ni mrkněte, protože se Vám určitě zalíbí na první pohled, jako to bylo u mne :-)

Pokračování příště..

  • Share:

You Might Also Like

3 reakcí na příspěvek

  1. no na to, že markéta bártová bloguje teprve třetí měsíc, tak má čtenářů dost,ne? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji za podporu a propagaci, vážím si toho!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...