Shopping - Sheinside

By pavlinajavurkova - 2:32 dop.

Chtěla bych vytvářet články, které by "recenzovaly" mé nákupy přes internet. Dnes to bude internetový obchod, který určitě všichni znáte - sheinside. Tento obchod je velmi známý ve světe blogeringu (dá se to tak napsat? :-)) Já ho mám ráda hlavně kvůli kouskům, které v kamenném obchodě nenajdete - ve světě možná, v ČR ani náhodou a cenou.

Je to pár dní nazpátek, co mi přišel balíček z tohoto e-shopu. Těšila jsem se na něj opravdu moc a jak to tak bývá - když se na něco těšíte, trvá to věky, než se dočkáte. Toto bylo ale (na můj dojem) delší čekání. Není se čemu divit, protože balíček putoval z Číny do České Republiky, ale bylo to přes měsíc. Čekání se ale vyplatilo :-) Kvalita je na tak nízkou cenu opravdu bezkonkurenční - tudíž žádné vytažené poutko a tak podobně. Srovnala bych ji s obchodem H&M.



Další VELKÉ plus je, že doprava je úplně zdarma! Neplatí se ani clo, na které jste se mě ptali.

 Pozor si dávejte na velikosti! Já mám normální velikost XS-S a skort jsem si objednala ve velikosti M. Takže? - měřit, měřit, měřit!
 U koláží uvádím také cenu, takže pokud by někoho nějaký kousek ohromil, vše najdete na jejich internetovém obchodě.
Na sheinside se platí rovnou u pokladny přes PayPal, takže si nemůžete zboží poslat na dobírku nebo platbou přes účet předem.
 A nakonec moji oblíbenci..



  • Share:

You Might Also Like

11 reakcí na příspěvek

  1. Docela se bojím objednávat z cizých stránek a asi úplně nevím, jak ten paypal funguje. Mohla by jsi to stručně vysvětlit, prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vysvetlim Ti to ja, za prve cizi se pise mekke i. Za druhe klikni tady na ten odkaz : http://goo.gl/TiHjv

      Vymazat
    2. Pokud nechápeš placení, jde jen o to, že opíšeš ze své platební karty čísla, která jsou po tobě požadováno :-) Neboj se :-) Jen musíš vybírat stránky, které jsou opravdu jak říkám "zrecenzované" a jsou s nimi lidi spokojeni (např. Sheinside, Romwe, atp..)

      Vymazat
  2. zkoukneš, co nosí holky na jiných blozích, a pak si to rychle objednáš, tak to je superinspirativní :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak kdyby každá blogerka měla najít svůj vlastní jedinečný styl, který nemá nikdo jiný, tak by na světě fungovalo tak 10 blogů holka

      Vymazat
  3. Ahoj Pavlínko. Ani nevíš, jaký zájem bych měla o modeling (a zvláště o elite!), ale bohužel nejsem vysoká. :( Ale jinak moc děkuju, taková čest. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mohu se zeptat jak ti zásilka dorazila? Normálně na poštu nebo ti jí dovezla nějaká přepravní služba? Já objednávala 24.9., zboží poslali 4.10. a zatím nic nedorazilo a mám to docela za dost peněz, tak už bych to ráda měla. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Normálně na poštu :-) ještě počkej, mě to trvalo měsíc, než mi balíček dorazil :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...