My Aussie companions

By pavlinajavurkova - 11:28 odp.

Slyšeli jste někdy o australské kosmetice Aussie? Já o ní slýchávala dost dlouho a když všude okolo tuto kosmetiku chválili, rozhodla jsem se několik produktů pořídit. Výhodou je, že nemusíte utrácet za poštovné, protože Aussie prodávají v DM drogerii. Cena se pohybuje kolem 130 - 180,- 



Aussie 3 Minute Miracle (250ml)
- tato maska je asi nejznámější z této značky. Krásně voní po žvýkačkách, a výhodou je, že se nechává působit 1-3 minuty. Nevím jak vy, ale nesnáším masky, které se nechávají působit více než 5 minut. Obsahuje výtažek z australské meduňky lékařské. Hloubkově regeneruje a vlasy jsou po něm krásně hladké a vyživené.

Aussie Miracle Moist Shampoo (300ml)
- šampon je opět z řady Miracle, takže má stejnou vůni jako 3 MM. Obsahuje olej z makadamových oříšků a je na suché, poškozené vlasy, poněkud nešťastné. Dostatečně pění a snad vůbec neubývá.

Aussie 3 Minute Luscious Long (250ml)
- tuto masku jsem kupovala hlavně kvůli vůni. Je odlišná od dvou předchozích žvýkaček a to tak, že voní po kokosu. Je to hloubkově obnovující maska na dlouhé vlasy, žadonící o ošetření. Obsahuje výtažek z australského eukalyptu a avokádového oleje. Ještě jsem ho nevyzkoušela, ale myslím, že nezklame jako jeho kamarádi. 

Chtěla bych upozornit, že tento článek není reklamní a je jen z mého pohledu.

  • Share:

You Might Also Like

11 reakcí na příspěvek

  1. Nic z tvého pohledu jsem se nedočetla, takže v klidu. :DD kazdopadne znacku neznam, urcite se na ni mrknu.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych ty sampony chtela vyzkouset, jsem na ne zvedava... Jen jedna malickost, ona to neni australska znacka, i kdyz tomu nazev napovida, v Australii jsem je nikde nevidela :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som sa dlho dlho vyhybala pripravkom na vlasy z drogerie, snad ziaden mi nesedel, vdaka blogerskej ´masazi´ som ale vyskusala Aussie a ja teda nelutujem, som najspokojnejsia. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. mám tu tří minutovou masku a je super, miluju tu vůni
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Ja zboznujem tiez su 3min masku! je top!

    Pozyvam na NAJ giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám na tu značku snad každý den, co jdu do DM :) přemýšlím o přáníčku k Ježíškovi :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem se nedozvěděla nic z tvé zkušenosti, tak přidám vlastní:DD Mám masku 3 minute miracle, volume šampon a miracle moist kondicionér a se všemi jsem moc spokojená, nádherně voní a mám po nich krásné, jemné vlasy. Bohužel mám ale pocit, že se mi mastí rychleji než po jiných šamponech.

    OdpovědětVymazat
  8. Pavli, prosím o odpověď: obsahuje maska silikony nebo sulfáty?

    OdpovědětVymazat
  9. Aussie jsem používala jednu dobu, ale spíš si myslim, že mi vlasy zničili.. :/

    OdpovědětVymazat
  10. Akurát dnes som použila tú 3 minute miracle masku a je úplne úžasná ! vlasy mám leské a jemné :) určite si ju ešte niekedy kúpim :)

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...