Spring favourite

By pavlinajavurkova - 8:25 odp.



Tento typ článků byl vždy můj oblíbený. Někdy jsem našla i pěkné inspirace, ale někdy se jen kochám, protože buď na tu věc nemám peníze, nebo ji prostě nemohu sehnat.

Nevím, jestli to znáte. Přijde do obchodů nová kolekce a několik vybraných kousků najednou vidíte naprosto všude. Buď se vám daný trend nelíbí, takže jde totálně mimo vás a nebo váháte. To byl přesně můj případ u těchto bot ze Zary. Když tento trend přišel jako nová kolekce, mělo je opravdu požehnaně blogerek, takže ano, jsou pěkné, ale nic, co bych musela vlastnit. Jenže po sezoně (kdy už ovšem nebyly k sehnání) jsem jim začala přicházet na chuť. Sháněla jsem je fakt všude, ale bylo to marné. Až najednou jsem je viděla na votočvohozu! Taková sláva!! :-)


Tyto mokasíny jste mohli už na blogu vidět tady. Ještě jsem je neměla na sobě, takže nevím, zda jsou pohodlné po celodenním chození po městě, ale vypadají pěkně babičkovsky, a kvalitně (i když Primark, no..) A přemýšlím, že si je trochu upravím pár cvočkama :-)


A teď pár kosmetiky, ta by nesměla chybět. První a to nejnovější věc je tento parfémovaný olej od značky Burberry. Mám ho od pátku a dnes jsem ho měla ve škole. Nečekala jsem zázraky, ale musím říct, že mi vyhovuje. Není moc mastný, a vůně vydrží na kůži celý cen, jelikož se lépe vstřebá do kůže než parfém. Není tak drahý a je to 80ml, který vám vydrží opravdu dlouho. Objednávala jsem ho z Elnino (odkaz zde).

Další a to opravdu skvělý krém Neutrogena doporučený od Mii. Je na mastnou pleť, kterou se bohužel pyšním. Trochu mi vadí jeho vůně, ale při nanášení to přežiji. Jinak příjemně chladí, takže skvělý na léto. 

Rtěnka od drogeriové značky Rimmel je teď na jaře mým skvělým pomocníkem. Pěkně hydratuje rty, má pěkné odstíny a krásně krémově voní. Přirovnala bych ji ke rtěnkám Lancome. Já mám odstín 130 (Oxford Street Fuchsia)


Find me on:
INSTAGRAM / FACEBOOK / TWITTER / SHOP

  • Share:

You Might Also Like

9 reakcí na příspěvek

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...