Wishlist: SPRING 2014

By pavlinajavurkova - 4:41 odp.


    Za chvilku bude jaro a s ním přichází i nový wishlist. No, tento wishlist mám už nějaký ten týden, takže několik věcí z něj jsem si už pořídila. Několik z nich ale pořád schází :-) Tímto příspěvkem jsem vám ale chtěla ukázat, co se chystám nosit na jaře. Je to několik basic kousků, které by vám určitě neměly chybět.

    Jeden z nich jsou rozhodně Converse tenisky v bílém a černém provedení. Kotníčkové se mi moc nelíbí, takže volím ty nízké. Také si myslím, že v jarním, a vlastně i letním šatníku nesmí chybět top bez rukávů volnějšího střihu a bílý boyfriend blazer, který se hodí snad ke všemu. Boyfriend džíny jste na mě mohli vidět tady. Ráda bych si pořídila také nějaké barevnější, sportovní boty, Nike Air Max nebo Free. Ani ne tak na běhání, ale na takové to pobíhání po městě.  Mám v hlavě tolik outfitů s nimi! Velmi se objevují na zahraničním streetstylu a mě se tento trend moc líbí. Korektor je jedna z věcí, které jsem si už pořídila, chystám se udělat recenzi :-)

  • Share:

You Might Also Like

5 reakcí na příspěvek

  1. conversky nizke cierne boli tiez na mojom wishliste a uz su moje :D

    A tieto cervene nike co mas tu na wishliste su kraasne, musis ich mat :). aj ked ja som odporca toho ked si niekdmto kupi bezecke topanky len kvoli mode. Ved s nimi je behanie hracka a ked v nich niekto vobec nebeha tak ma to hrozne rozculuje :D

    OdpovědětVymazat
  2. boyfriend džíny a bílý nízký conversky miluju, zrovna jsem oboje měla na sobě v posledním outfitu! :) Nike free run mám teda na běhání, ale je pravda, že jsou tak pohodlný, že bych s nima běhala v pohodě i po městě, ale nějak mě to kombinování s nima neba :)
    každopádně ses mi trefila do výběru vlastně se vším ;) ať už tu máme jaro!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný wishlist, máme podobná přání :-)
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  4. ty conversky úžasný :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...