INSPIRATION: Fall handbag essentials

By pavlinajavurkova - 3:48 odp.


Protože nestíhám nafotit outfitové fotky, jelikož chodím domu kolem páté večer, rozhodla jsem se udělat článek o tom, co obvykle nosím na podzim v kabelce. Také bych Vám chtěla ukázat nějaké novinky, které jsem si pořídila a třeba Vás tím i inspirovat :-) 

Parfém Playboy Generation 
- dostala jsem ho k odzkoušení a jsem velmi spokojená. Na tuto vůni (i pánskou) budu dělat recenzi (a giveaway), takže pokud vás zajímá jak dopadly, sledujte blog :)

Tablet
- tablet nosím pořád do školy. Usnadňuje učení, odlehčí kabelce od zbytečných sešitů a navíc se s ním můžu o volných hodinách připojit k wifi.

Klíče
- klíče - klasika. Ale protože jsem si na ně dala takovouto krásnou klíčenku, vypadají hned lépe! Je od značky Pilgrim (tady) a musím říct, že kvalita je super.


Antibakteriální ubrousky
- myslím, že by neměly chybět v žádné kabelce. Já je mám snad všude - v autě, doma, v kabelce a ve škole. 

Termoska
- termosky se do zimního období určitě hodí, ale málokterá udrží tekutinu tam, kde má (a ne ve vaší kabelce!). Tato od Keep Cup je skvělá, jen si musíte hlídat, aby vše bylo připevněno, jak má. A navíc Vás hned po ráno rozveselí :) Já ji kupovala na freshlabels, které má i jedno výdejní místo v Teplicích, kam si mohu v klidu dojet :))


Rtěnka
- poslední dobou jsem si strašně oblíbila tuto od Essence. Je úžasná! Pigmentované barvy, dobrá výdrž - jo! Já mám odstín 04 On The Catwalk.

Co nosíte Vy v kabelce? :)

  • Share:

You Might Also Like

8 reakcí na příspěvek

  1. V podstatě totéž, akorát termohrnek mám z Costa coffee, ten drží parádně.. Ze Starbucksu mi začal po pár týdnech téct :(( Ještě nosím tedy peněženku, mobil a knížku :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  2. Pekny clanek, jen ja nosim asi tak tisic zbytecnosti navrch ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. čaj nebo kafe si s sebou nenosím, protože mám šílený strach, že to skončí v kabelce :D takže děkuju za tip! :)) já většinou v kabelce nosím přesně to, co zrovna nepotřebuji a doma samozřejmě zůstane to, co by se mi hodilo :D klasika...

    OdpovědětVymazat
  4. Nosím teď ty stejné věci kromě klíčů :) Jsem na intru, takže klíče od domu netahám a tablet je opravdu skvělá věc :)
    Keep cup jsem o prázdninách do školy také pořídila a na zimu to bude paráda.
    Já nosím nějaké ty sešitky, peněženku samozřejmě a parfém s rtěnkou a tisíci balzámy je samozřejmost :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pekný článok :)

    Rada by som ťa pozvala na giveaway u mňa na blogu Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...