Jak jsem reorganizovala šatník & giveaway

By pavlinajavurkova - 11:24 odp.


Pomalu, ale jistě začíná podzim, a s ním i nějaká ta reorganizace šatníku. Myslím, že je skvělá kvůli tomu, že zjistíte, co vlastně nosíte a co zas dělá jen takovou ozdobu vašeho šatníku, a tím možná zabráníte další unáhlené koupi :-) 

Já se do reorganizace pouštím každé tři měsíce: na jaře, v létě, na podzim a v zimě. Je to takový rituál, který mě strašně baví! Všechno oblečení vyskládám ze skříně na zem a začínám probírat každý kousek oblečení - jestli nemá díru, není zažloutlé, nebo naopak vybledlé, jestli ho nosím, nebo jak jsem zmiňovala - měla jsem ho na sobě jednou či neměla vůbec. Protože jezdím každý víkend na chalupu do Krkonoš, kde nepotřebuji nějaké supercool oblečení, oblečení, které proberu s větou "to by šlo ještě na chatu" odvezu tam. Nějaké oblečení zas rozdám kamarádkám nebo sestrám a nějaké nafotím na prodej. Já k prodeji používám stránku votočvohoz. V telefonu mám staženou aplikaci #votocvohoz, která mi umožňuje být v online pořád. Slovem pořád opravdu myslím 18 hodin denně! :D



V mém pokoji mám teď poslední 2 roky docela chaos, protože teď s přítelem bydlíme u rodičů v bytě. V pokoji, který jsem měla jen sama pro sebe jsme teď dva milovníci módy! Dokážete si to představit? Asi polovinu našeho oblečení máme ještě v krabicích na půdě, protože prostě nebylo kam dát.

Své oblíbené kousky mám pověšené na ramínkách na otevřeném stojanu. Teď, po reorganizaci tam mám křiváky, vestičky, blazery a kabáty. Vždy se snažím dodržovat stejný typ ramínek, vypadá to lépe :-) 



Šperky skladuji podobně jako oblečení - oblíbence mám jako dekoraci, ostatní mám v šuplíku.Věšák s nápisem Paris mám z obchodu I am.


 V šuplíku mám také šátky (+zrcadlovku a příslušenství k ní). Ty mám naskládané tak, abych věděla který šátek je který.


S obuví je to u mě takové složité. Některé boty mám v botníku, některé ve velkém šupleti ve skříni a oblíbence vystavěné v poličce. Pár jich mám v původních krabicích, některé volně a sandálky mám v protiprachových pytlících.


Skříň mám černo-bílou z Ikey a jsem s ní spokojená. Do budoucna chci nějakou větší s lepší organizací. Ve skříni se snažím, aby bylo oblečení přehledně složené do komínků, ale většina žen ví, že každé ráno je náročné a pořádek nejde někdy udržet. Látky, které jsou mačkavé mám ve skříni na ramínkách.



Nový klobouk, který jsem si pořídila (konečně!) mám vystavený na stolku spolu s parfémy a taštičkou VS, která slouží jako dekorace :-)





Děkuji za příležitost se zúčastnit projektu s Votočvohoz #MujVotocVohozSatnik.
 A protože Votočvohoz myslí i na mé čtenáře, věnuje někomu z Vás 200,- voucher na nákup!

Podmínky:
1.  být mým pravidelným čtenářem přes GFC a facebook
2. napsat do komentářů odkaz na svůj profil na VotočVohoz 
(musíte být registrovaný)

Soutěž potrvá týden, vítěze vyhlásím na mém facebookovém profilu. 

SOUTĚŽ PŘESUNUTA NA MOU FACEBOOKOVOU STRÁNKU!!!! 

  • Share:

You Might Also Like

3 reakcí na příspěvek

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...