Christmas wishlist

By pavlinajavurkova - 8:44 odp.

Už jste si vytvořili vánoční seznam přání? Nebo ho máte jen v hlavě? Škoda.
Já si wishlisty vytvářím moc ráda. Baví mě to. Hlavně teď na Vánoce, protože se alespoň mé okolí dozví, co si přeji a tím se vyhnu nechtěným dárkům (i když přeci jen někdy přijdou)..


Apple iPad - věc, po které toužím už nějakou tu dobu. Hodil by se mi nejvíce do školy, protože nosit s sebou každý den všechny sešity a učebnice je fakt na hlavu. Výklady bych si psala do složek předmětů a doma bych si je jen vytiskla a založila do desek. Lépe by se mi vše na maturitu učilo a bylo by všechno pěkně přehledné. Navíc by se hodil na nudné hodiny (pšššt). Přivítala bych s retina displejem, protože jsem na něj zvyklá na mém iphonu. Velikost vnitřní paměti 16 nebo 32GB, nebo myslíte, že je to málo?

Vánoční set Lancome - Lancome kufřík dostávám od přítele už celé tři roky, co jsme spolu. Miluji tyto dárkové sety, vyplatí se a navíc jsou tak roztomilé :-)

DKNY hodinky - klasika, kterou chci už pekelně dlouho. Nejvíce bych využila tento pánský styl s kombinací zlaté i stříbrné. Daly by se lépe kombinovat a hodily by se mi častěji než jednobarevné.

Hunter holínky - jedny Hunterky už mám, v tyrkysové barvě. U nich mám ale pocit, že se ke mě nehodí, proto je také prodávám na mém votočvohoz profilu zde.

Velká kostkovaná šála - šála, kterou obdivuji u několika zahraničních blogerek. Musí být ale obrovská, abych se do ní celá zabalila!

Mohutný náhrdelník - na podobný jsem koukala už v létě v obchodě Promod. Nechtěla jsem si ale kupovat náhrdelník za pětistovku, přišlo mi to dost. Když je ale ten Ježíšek..

Černá kabelka se stříbrnými detaily - je to základ, který se mi hodí téměř každý den. Se stříbrnými detaily mám ale pouze jednu ze Zary, která je skvělá, ale nosím ji hooodně často. Už i Vy jste si stěžovali (a já si stěžuji také, opravdu!) ale ona je tak oblíbená! Líbila by se mi nějaká typu Balenciaga.

Kožené kalhoty - jedny jsem měla, ale prodala jsem je, protože mi neseděly. Chtěla bych konečně už najít pořádné, kvalitní a pohodlné.

Legíny se zimním vzorem - tyto legíny bych si přála na doma nebo na chalupu, kde mimojiné budu také trávit s přítelem Vánoce (juchů!!).

Svíčka Yankee Candle - také bych chtěla takovou svíčku, achjo. Proč jsou ale tak drahé? Za svíčku 600,-? Zbláznili se? Ale líbila by se mi, to neříkám. Prodává je i Globus, víte o tom? :-)

UGG válenky - přání - nepřání. Poté, co jsem četla článek o výrobě mám k nim trochu odpor? Ale oni tak hřejí. Zkoušela jsem si je v Budapešti (protože v UL je ani neznají, natož aby je prodávali) a byli krásně pohodlné a kvalitní. Už mě nebaví kupovat válenky v Gatu a po měsíci je vyhazovat, protože jsou sešlapané  vypadají příšerně.

Carmex balzám na rty - bohužel jsem ten můj někde ztratila. Nevím kde, ale je pryč. Až teď jsem si uvědomila, jak mi chybí. Dokonce chybí i mému příteli, které paradoxně nadával, když jsem mu ho natřela na rty. Pálí, ale funguje! Teď už ho máme objednaný u Karolíny v eshopu.

Černé nízké Converse - teď v zimě asi divné, ale jak se budou na jaře hodit. Navíc budou slevy, takže se to ještě vyplatí :-) Dobrá výmluva, abych je měla co nejdříve, že? :-))

Černá šála (šátek) - jak já bych si přála černý, hedvábný Louis Vuitton šátek. Teď ale opravdu, chybí mi černý šátek v šatníku. Jak smutné..

Doufám, že jsem Vás inspirovala, jak už k pořízení dárků pro Vás nebo pro Vaše blízké :-)
Mějte se krásně,
Pavlína

  • Share:

You Might Also Like

24 reakcí na příspěvek

  1. ne ipod, ale ipad, oprav si to:)

    OdpovědětVymazat
  2. svůj wishlist jsem si již také vytvořila, jsem zvědavá, jestli po Vánocích nějakou věc odškrtnu :-)
    ChickWithKick and her life

    OdpovědětVymazat
  3. kabelku se stříbrnými detaily si přeju také, stejně tak šálu, ale tu už jsem si objednala, tak se nemůžu dočkat, až dorazí :)) <3

    OdpovědětVymazat
  4. Love that tartan scraf and those hunter wellies are just gorgeous

    Please come check out my latest post if you have time :)

    Fragile Bird | www.fragile-bird.blogspot.co.uk

    Helen

    x

    OdpovědětVymazat
  5. milujem vôňe Yankee sviečok :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Joo tak to bych si také nechala líbit :))

    OdpovědětVymazat
  7. Ty conversky jsem měla a po dvou letech jsem je vyhodila. Teď jen přemýšlím, jestli se mi vyplatí jít do nich znova, protože kvalita mě zrovna neoslnila. Leda tak je potkat ve slevě, ale to se mi u bot bohužel nestává. Co se týká válenek, tak podle mě to jsou příšerné boty, které se hodí spíš jako přezůvky, údajně se tak i původně nosí. Tablet je hezká věc, ale sama jsem ještě nepřišla na to, na co by mi byl :D Ale ty hodinky jsou fakt krásné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, a já zas válenky miluji :-) moc se mi líbí (pokud ovšem nejsou sešlapané, to je děs :-))

      Vymazat
  8. nemáš tip, kde by se daly koupit zaručeně pravé conversky a kde by na ně teď mohli mít slevy? :)

    OdpovědětVymazat
  9. V Office shoes se prodávají jak Ugg, tak Hunter holiny. Levnější varianta válenek může být i od Skechers - mají pevnou podrážku (není pěnová, takže se nesešlape), jsou voděodolné, pokud o ně pečuješ a vevnitř je ''kožíšek'', takže krásně hřejou. Doporučuju ;) Ugg bude určitě super už jen proto, že jsou z ovčí vlny, která obsahuje stříbrné vlákno, ale ta cena..

    OdpovědětVymazat
  10. nerozmyslas nad ofinkou ? :D
    velmi sa mi podobas totizto na Lucy z http://lovelybylucy.com/ :) myslim ze by ti pristala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív jsem ji měla (jsou to cca 2 roky), ale necítila jsem se v ní :-)

      Vymazat
  11. Have you got bag from this shop???Delivery to the Czech Republic is also possible?
    Thanks :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nejsi vůbec skromna

    OdpovědětVymazat
  13. Krásný wish list i pro tuto sezónu. Můj osvědčený legínový obchůdek je ne netu a jmenuje se www.superleginy.cz.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...