New beginning

By pavlinajavurkova - 12:54 dop.

Je tu březen a s ním i nový začátek. Jak víte, přesně před měsícem jsem blogování ukončila, docela to uteklo. Jak jste se vlastně měli? Já relativně dobře. Nenakupovala jsem tolik oblečení jako když jsem blogovala. Pokud máte svůj blog, tak nejspíš víte, že máte chutě si kupovat pořád něco nového, protože by se čtenáři mohli začít nudit a prostě chcete aby na blogu přibylo něco nového :-) achjo, jaky zlozvyk blogerek...

Únor byl pro mě také dost nakupovací, ale jak už jsem zmiňovala, nenakupovala jsem oblečení, ale elektroniku, která mi pomůže se s blogováním posunout o něco výše..alespoň doufám. 


Jako první je to hlavní, a to nový objektiv - Nikkor 50mm. Mám z něj obrovskou radost, protože budou fotky vypadat lépe a nemusím tolik řešit to, kde fotím, protože ostří jen na mě! Jupí :-)

Další šikovná pomůcka, která mi při blogování bude pomáhat je i Zoner Photo Studio, kde jdou fotky pěkně upravit a přidá se jim takový profesionálnější nádech.

Celé měsíce jsem přemýšlela, zda si koupit novou doménu nebo ne. Nakonec jsem se rozhodla, že ano, ale nebyla bych to já, abych opět nezměnila i název blogu! Ptala jsem se mého okolí, jaký název by se jim jako čtenářům zamlouval. Názvů bylo opravdu dost, musela jsem vybrat bohužel jen jeden! Já a rozhodování, to je hrůza. Nakonec ale vyhrál Style solution, který mi poradila má milovaná sestřička M.(:-*) Je jednoduchý, snadno zapamatovatelný a krátký. Líbí?

Dále mám radost, že jsem si konečně odstranila ty blogspotové rámečky okolo fotek. Už mě opravdu nervovaly! Tady je odkaz na článek, podle kterého jsem rámečky odstranila. Takže pokud máte blog a také vás štvou, bude se vám hodit :-)


Další elektronika, která byla opravdu nutná je notebook. Potřebovala jsem ho jako sůl! Předtím jsem používala přítelův malý notebook, na kterým se blogovalo dost špatně. S tímto to půjde o dost lépe. Je rychlejší (asi stomilionkrát a nebudu se muset tolik nervovat! :-)) Je to značka HP Pavilion, kterou vřele doporučuji, zvlášť na úpravu fotek a prohlížení internetu.

Jako pomůcku jsem si zavedla spešl blog diář. Teď už budu přidávat příspěvky pravidelněji a to KAŽDÉ ÚTERÝ A V PÁTEK a budu si zapisovat své nápady na články. Tento týden se můžete těšit na jarní wishlist a outfit článek focený novým objektivem.

Jinak abych nekecala, nějaké oblečení a doplňky jsem si stejně pořídila..a taky jsem si nechala prodloužit řasy, ale o tom až jindy..

Shoes - Zara

*** Tímto bych chtěla poděkovat K., který mi se vzhledem a doménou blogu pomáhal! ***

Find me on:
INSTAGRAM / FACEBOOK / TWITTER / SHOP

  • Share:

You Might Also Like

14 reakcí na příspěvek

  1. Nedá mi to. To jsi si opravdu sama nasetrila na novy notebook, objektiv, novou doménu, a jeste k tomu rasy? V 19.ti letech pri škole?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na notebook mi přidala mamka, objektiv máme napůl s přítelem, doména je za minimum a řasy jsem dostala v Vánocům ve formě voucheru. Krásný den :-)

      Vymazat
  2. Samé praktické věci, krása :)

    A.

    OdpovědětVymazat
  3. Jee gratuluji! To hrozně potěší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já gratuluji k tvé nové brigádě :-) Hodíš se na to :)

      Vymazat
  4. Pavlí,já si myslim,že nemáš povinnost někomu vysvětlovat,kde jsi na co vzala..Držim Ti pěstí..Vendy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, ale nedá mi to :-) nechat to jen tak být :-) budu se to hold muset naučit.

      Vymazat
  5. Dokonalý začátek, opravdu jsi mě překvapila! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufam, ze nezklamu :-) zitra mam pripraveny outfit post, tak se snad se bude libit

      Vymazat
  6. 50 mm musi byt! :) milujem ten objektiv

    OdpovědětVymazat
  7. Moc gratuluji k objektivu! Ty boty jsou dokonalé!:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)
Thanks for comments :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...